Gezond Ooststellingwerf

De gemeente Ooststellingwerf heeft in 2022 en 2023 een gezonde actie, getiteld “Gezond Ooststellingwerf”.
Waterspiegeling is deelnemer van deze actie.

Ze schrijven hierover het volgende op hun website.

Wil je werken aan je gezondheid? Kom langs voor een leefstijlcheck in de Gezonde Huiskamer. Tijdens de leefstijlcheck worden metingen gedaan en krijg je een aantal vragen over je leefgewoonten. Na afloop bespreekt een leefstijladviseur met jou de testresultaten en krijg je een rapport met je eigen gegevens mee.

Iedereen die langskomt voor de leefstijlcheck krijgt vier cadeaukaarten van € 25,- die zij mogen besteden bij lokale ondernemers in Ooststellingwerf. We geven iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid hiermee een steuntje in de rug en we ondersteunen de lokale ondernemers met extra inkomsten.

Wethouder Esther Verhagen: “Door de coronacrisis is de gezondheid van veel inwoners achteruit gegaan”, vertelt wethouder Esther Verhagen. “Bij sommige inwoners is het gewicht toegenomen, we bewegen minder, er is veel eenzaamheid en bij een groot aantal inwoners is de stress ook toegenomen. Daarom starten we met ‘Gezond Ooststellingwerf’. Laten we met elkaar een gezonde doorstart maken na twee jaar zware coronamaatregelen, door goed voor onszelf te zorgen.”

Maak met je giftcard voordelig kennis met sensitherapie bij Waterspiegeling!

Neem contact op voor een afspraak.