Over Waterspiegeling

Over Waterspiegeling

Waterspiegeling logo

Gezondheid in een natuurlijk perspectief

Nadenkend over een naam voor mijn praktijk stond ik een keer geleund over één van de bruggen die mijn omgeving rijk is. Ik zag mezelf “op de kop”, gespiegeld in het op dat moment spiegelgladde water. “Ja”, dacht ik toen, “door sensi ben ik mezelf anders gaan zien en ben ik gezondheid anders gaan zien, in een ander perspectief”. Vandaar de naam voor mijn praktijk. Het is eigenlijk “gezond omdenken”. Ik kan je door mijn behandelingen leren (in)zien wat je lichaam aangeeft met
– je klachten
– je ongelukjes
– je moeheid
– je gevoel
en je leren hoe je daar zelf invloed op kan uitoefenen.

Meer balans, minder klachten, meer energie. Hoe tof is dat?

Tja, ik heb geen pillen die instant het werk voor je opknappen. Ik zet je wel aan het werk. Ik daag je uit vastgeroeste (denk)patronen los te laten, om je zelfgenezende vermogen aan te spreken en help je daarmee.
Als dat je aanspreekt: neem dan contact op voor een afspraak. Ik neem graag de tijd voor en met jou om je gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren.


Kwaliteit
Waterspiegeling is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Het CAT stelt voorwaarden aan bv. doorlopende scholing, een klachtenregeling etc. Voor meer informatie klik hieri.