Behandelingen

Behandelruimte op de tweede verdieping

Het is goed om te weten dat mijn behandelruimte zich op de tweede verdieping bevindt. Als het een probleem is om twee trappen op te komen, laat het dan van te voren weten dan proberen we er een mouw aan te passen door bv. in de woonkamer te behandelen op een moment dat mijn huisgenoten er niet zijn. 

Keuze voor een behandeling 
Ik maak in mijn praktijk gebruik van sensitherapie, access bars en/of zielsverbinding. Ze zitten alledrie in mijn mogelijkhedenbox, waaruit ik graag gebruik wat voor jou voor vandaag nodig is. De basis is dan sensitherapie maar het wordt dan dus (evt.) een gecombineerde behandeling. Sensitherapie is een lichaamsgerichte behandeling gericht op verbeteren van de balans door blokkades op fysiek, mentaal en emotioneel niveau aan te pakken middels een heel scala aan mogelijke behandelonderdelen. Zo nodig wordt dit ondersteund door remedies, vitaminen, stenen of oliën. Allemaal natuurlijke middelen. 

Het kan ook zijn dat je zelf een voorkeur hebt voor specifiek access bars of zielsverbinding; uit persoonlijke voorkeur of omdat je nieuwsgierig bent naar deze behandeling. Het is fijn als je dit bij het maken van een afspraak aangeeft. 
Access bars en zielsverbinding zijn wat kortere behandelingen van ongeveer een uur, die je ontspannend liggend onder een dekentje ondergaat. Access bars maakt gebruik van aanraking van punten alleen op het hoofd, zielversbinding van aanraking van punten op verschillende punten op het lichaam.  Beide zijn een soort energetische massage met je kleren aan. Ze zijn gericht op het versterken van de balans door het laten doorstromen van de energie. Alles wordt weer lekker “doorgespoeld” en mensen voelen zich daarna vaak lekker ontspannen.   

Het is ook mogelijk om een behandeling met alleen etherische oliën te kiezen.  Zie hieronder voor een beschrijving hiervan. 

Eerste behandeling sensitherapie of combinatie van beschikbare therapieën 

Ik neem de tijd om je een beetje te leren kennen en de eerste metingen te doen. Vervolgens start ik de behandeling met een mix van de onderdelen die voor die dag het meest nodig zijn. Een eerste behandeling duurt ongeveer 2 á 2,5 uur. 
Een behandeling geeft meestal veel stof tot nadenken. Als je wilt krijg je een uitgebreide terugkoppeling in de mail of op de app.
Ik geef ook vaak adviezen voor thuis. Je zult er wellicht versteld van staan wat je zelf al positief kunt beïnvloeden. Soms is ook een voedingsadvies of een tijdelijk dieet van toepassing. 


Als je een volgende keer komt, gaan we verder met de metingen van die dag en de behandeling die daar het beste bij past. Een vervolgbehandeling duurt meestal ongeveer 1,5 á 2 uur.  

Etherische oliën

Regelmatig werk ik tijdens mijn behandelingen met etherische oliën die de behandeling versterken of ondersteunen. Ik meet soms ook een olie op maat uit tijdens een sessie. Het is dan aan jou of je deze wilt. 

Het is ook mogelijk om een losse olie sessie te verzorgen. Tijdens zo’n sessie meet ik al je orgaansystemen uit, zodat je weet welke daarvan ondersteuning kunnen gebruiken. We meten een oliemix uit die daarbij past en die maak ik voor je. Je krijgt een overzicht van de punten mee hoe vaak en waar je de olie kunt aanbrengen voor de beste ondersteuning van die organen.